80 literes bojler az átlagméretű lakásokhoz

80 literes bojler
80 literes bojler

Minden háztartás vízmelegítőjének nagysága leginkább annak a függvénye, hogy az adott családnak vagy a lakóknak mekkora a vízigénye. Az átlagos méretű lakásokban például általában elegendő szokott lenni egy 80 literes bojler is.

A netkazan.hu weboldalon számos, fűtéssel kapcsolatos berendezés rendelhető meg online, köztük különböző méretű és teljesítményű bojlerek. Az egyik igen populárisnak számító 80 literes bojler Hajdú gyártmányú villanybojler, amely mellett szól az igencsak kedvező ára, a könnyű telepíthetősége és végül, de nem utolsósorban, a hosszú távú megbízhatósága.

A magyar piac igényeit tökéletesen képes kielégíteni ez a magyar márkájú elektromos vízmelegítő, amelynek esetleges meghibásodása vagy szerviz alkalmával nagyon könnyedén lehetséges az új alkatrészek beszerzése.

A szóban forgó 80 literes bojler legfontosabb paramétere az 1800 wattos teljesítménye. Ezenkívül a felszerelés szempontjából még érdemes róla tudni azt is, hogy csakis álló, függőleges helyzetben telepíthető, ami egyébként helytakarékosabb is, mint a vízszintes helyzetben lévő 80 literes bojler.