Emeletes nyúlketrec, ha többet is tart

Emeletes nyúlketrec
Emeletes nyúlketrec

Nemcsak háziállatokat lehet az otthonunkban tartani, hanem különféle haszonállatokat is, amelyeknek természetesen külön lakhelyet szükséges kialakítani. Akik nyulakkal szeretnének foglalkozni, azoknak az emeletes nyúlketrec beszerzésére is kell gondoljanak, mivel ebbe több példány is kényelmesen elfér.

Az emeletes nyúlketrec egyszerűen beszerezhető és szinte biztos, hogy a nyulak szeretni fogják. Természetesen a szabad tartás sokkal jobb lehet, azonban a ketrec nagyobb biztonságot nyújt.

Amennyiben több állatunk is van, mindenképpen el kell őket választani valamilyen módon. A szabad tartásnak is megvannak a feltételei, amelyeket ajánlott figyelembe venni. Természetesen a ketrec sem old meg minden problémát, de abban legalább biztosak lehetünk, hogy innen nem szökik meg egyetlen nyúl sem.

Amennyiben egy emeletes nyúlketrec vásárlása mellett döntünk, fontos odafigyelni a megfelelő méret kiválasztására, máskülönben nem fognak rendesen elférni benne. A választásban nagy segítségünkre lehetnek az üzlet dolgozói.