A quinoa ár mellékes a tápértékéhez képest

Quinoa ár

A markáns, jellegzetes ízű élelmiszerek felhasználása egyértelmű, azonban a semleges íz-világú alap élelmiszereket sokkal változatosabban tudjuk felhasználni, variálni. Erre kiváló példa a rizs, amiből édes és sós ételeket egyaránt készíthetünk, de ehhez hasonlóan a quinoa ár is annyira optimális, hogy ezt a különleges magot mindenképpen érdemes megrendelni, jobban megismerni.

Bizonyos tekintetben hasonlít a kuszkuszhoz, de tápértékében meghaladja azt. Talán nem is lehetne felsorolni, hogy mennyi vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A leginkább szembetűnő a magas fehérjetartalma és a gluténmentessége, ami mindenkinek előnyös.

A bulkshop.hu oldalon, a quinoa ár mellett tekintsük meg annak összetételét, valamint gazdag felhasználási lehetőségeit is! Olvashatunk megannyi izgalmas receptet, mert ez a szuper mag nagyszerűen illik a salátákhoz, töltelékekbe, levesbe, desszertekhez vagy önálló köretnek. A lúgosító hatása miatt, minden ételt egészségessé varázsol. Mindezek mellett, a quinoa ár valóban csak másodlagos szempont.