nem hivatalos oldal

Traktor szervíz egy arra alkalmas műhelyben

Traktor szervíz

Az interneten több olyan webáruház és egyéb árupiac portál található, ahol mindenféle gépeket, így mezőgazdasági eszközöket is lehet vásárolni. Viszont kevés azoknak a helyeknek a száma, ahol a munkagépek karbantartására is odafigyelnek. A traktor szervíz különösen kényes téma, hiszen amikor egy ilyen gazdasági járművet visznek a gazdák szerelőhöz, az egyáltalán nem olyan, mintha egy autóban kellene olajat cserélni.

A traktor szervíz csakis speciális felszereltségű műhelyekben kivitelezhető. Egyébként az ehhez értő szakemberek száma is lényegesen kisebb, mint az általános közúti gépjárművek esetében. A Giga Farm Kft. ilyen tekintetben sok versenytársa előtt jár, hiszen náluk minden feltétel adott ahhoz, hogy bármilyen traktor szervízelését tökéletesen elvégezze.

A gigafarm.hu honlapján lehet értesülni a cég különféle tevékenységi köreiről. Ugyanitt találhatóak meg azok az elérhetőségek is, amelyeken keresztül be lehet jelentkezni a mezőgép javításra. Fontos az előzetes egyeztetés, hiszen nem egy-két perces munkálatokról van szó.

Print Friendly, PDF & Email