A supinált téli cipő a hideg időszakban nélkülözhetetlen

A supinált téli cipő kényelmes
A supinált téli cipő kényelmes

A gyermekek lába különleges törődést igényel, hiszen még fejlődésben vannak, ahogyan a lurkók egész teste. A supinált téli cipő ebben az időszakban tökéletes megoldást nyújt minden csöppségnek és ennek megvásárlásával a szülők is biztosak lehetnek abban, hogy jó döntést hoztak.

Ezek a lábbelik nemcsak kialakításuknak köszönhetik a kényelmességüket, hanem annak is, hogy természetes bőrből vannak készítve, így a télen nem fog beázni. A supinált téli cipő természetesen nem 100%-ban vízálló, de azért kiválóan véd a nedvesség ellen. Bélése ezeknek a bakancsoknak nagyon jó minőségű szőrme, ami azért kifejezetten fontos, hogy a láb által termelt meleget megtartsa.

A supinált téli cipő gyártásakor a belső részt 4-5 milliméterrel megemelik, így biztosítják a bokák kényelmes tartását. A tépőzárak által, a cipő könnyedén levehető és felvehető, ezért is kifejezetten jó a kicsiknek. A supinált téli cipő bármilyen típusú lábra tökéletesen illeszkedik, hiszen egyedülálló kialakítása ezt is lehetővé teszi.