Az LG K5 megfelel az elvárásoknak

Lg K5

Kiváló képernyőket képes tervezni ez a jól ismert cég, aki már egy ideje megvetette a lábát az okostelefonok világában is. Az LG K5 viszont egy elég visszafogott modell, amit nem a teljesítménye, hanem inkább a megbízhatósága miatt fogunk szeretni.

Minden cégnek megvannak a felsőkategóriás termékei, amelyek a legnagyobb bevételt jelentik és általában erre alapozzák az éves reklámkampányaikat, viszont egy lelkiismeretes gyártó kiszolgál minden igényt.

Ezért piacra dobták az LG K5 telefont 1 GB RAM-al, 5 megapixeles kamerával, négymagos processzorral és egy Mali-400MP2-es videó gyorsítóval, amivel be kell látnunk, hogy nem fogjuk megváltani a világot, viszont az alapfunkcióit bőven kiszolgálja, ráadásul az elegáns design még egy plusz pont a tervezőknek.

A képek minősége kiválónak mondható, hogyha figyelembe vesszük, hogy milyen olcsón juthatunk hozzá az LG K5 modellhez a mobilcorner.hu webáruházban. Egy ilyen szerény hardver nem igényel olyan nagy energiát, ezért az akkuja is bírni fogja, nem kell mindig a töltéssel babrálnunk.