LEDreflektor 30W fényerővel és teljesítménnyel

LED reflektor 30W

Ha még Ön is régi izzókat használ az otthonában, a gyárában, akkor célszerű kiszámolnia a napi áramfogyasztást. Amennyiben úgy látja, hogy lehetne valamennyit faragni a költségeken, akkor tegyen egy látogatást az inesa.hu webáruházban! A LED reflektor 30W modell gyárakba is első osztályú választásnak nevezhető. A szakértők azt mondják, hogy a 30W típus igen nagy fényerőt bocsát ki.

Ennek köszönhetően megegyezik egy régebbi, nagyobb teljesítményű lámpa fényével. Az energiatakarékos izzók használata a mai világban már igen fontos kérdéssé vált. Az őserdők pusztulása, a jéghegyek olvadása, egyes állatfajok kihalása és az ózonlyuk keletkezése miatt, egyre sürgetőbb kérdés a környezetkímélő és energia-hatékony termékek használata. A LED reflektor 30W típusú fényforrás egyáltalán nem nevezhető energiapazarlónak.

Gondolta volna, hogy a speciális LED reflektor 30W minden fényereje 100 százalékosan hasznosul? Sokan azt hiszik, hogy egy bizonyos része elvész és a felmelegedés pillanatában óriási áramfogyasztás mutatkozik. Azonban ez teljesen téves meglátás, ugyanis a LED fényforrások még ha nagyobb teljesítményűek is, nem fognak olyan nagymértékű áramfogyasztást elérni, hogy meglátszódjon. Az ipari LED világítás bonyolultabbnak egyáltalán nem nevezhető, talán inkább nagyobb teljesítményű, mint a háztartásokban felhasznált lámpák esetében. Az ipari területen alkalmazott fényforrások minőségileg más kategóriába sorolhatóak, mint a háztartási használatra szánt modellek.

Egyrészt azért, mert nagyobb a fényerejük, másrészt pedig azért, mert por- és páramentesek. Egy családi háznál nem kell por- és vízállónak lennie a kültéri lámpáknak, hiszen ez nem kritérium. Azonban egy ipari LED világítás esetében, komoly előrelépést jelent a nagy fényerő és az energiatakarékosság. A nagyobb cégek próbálnak olyan LED fényforrásokat használni, amelyekkel nem kell többé magas költséggel számolniuk a villanyszámla esetén. Az ipari LED világítás speciális igények szerint is kialakítható. Léteznek olyan lámpák ugyanis, amelyek koncentrált fényt bocsátanak ki.