Bringóhintó a Margitszigeten olcsón kikölcsönözhető

Bringóhintó Margitsziget

A meleg idő megérkeztével a családok, baráti társaságok olyan programokat keresnek, melyeket a szabadban lehet eltölteni. A bringóhintó Margitsziget olyan élménydús időtöltést kínál, melyet a családok, csoportok együtt élhetnek át, négy keréken. De mi is az a bringóhintó? Bár négy kereke van, mégsem autó.

Tulajdonképpen egy továbbfejlesztett bicikli vagy, mondjuk úgy, családi bicikli. Többszemélyes kerékpár, mellyel gurulva járhatja be a Margitszigetet az egész család vagy egy nagyobb baráti társaság. Mozgás és kikapcsolódás egyben. Ha a család szeretne bejárni egy nagyobb távot, de a kisebb gyermekek hamar elfáradnak vagy megunják a sétát, akkor a bringóhintó Margitsziget tökéletes választás lesz.

Nagy teherbírású, rendkívül masszív, akár 250 kg-ot is elbír. Állítható ülésekkel, elől biztonsági övvel van felszerelve. Naptetővel ellátott vagy nyitott változatban is elérhető. Modern kivitelezése mindenkinek felkelti az érdeklődését. Már egész kicsi, másfél éves gyerekeknek is alkalmas, senki nem kell kimaradjon a jó bringóhintózásból.