Önmagát dokkoló robotfűnyíró

Robotfűnyíró

Teljesen mindegy, hogy háztartási vagy professzionális felhasználású robotra lenne szüksége. A Robotguru internetes áruházban mindenféle medence robot megvásárolható. A medence robot különösebb fizikai beavatkozás és megterhelés nélkül képes tisztává varázsolni a teljes felületet. Az igen intelligens készülék nagyon fejlett letapogató rendszerrel van ellátva és ennek köszönhetően tökéletes munkát végez, nem hagy ki egyetlen szennyeződéses foltot, sem az alján, sem az oldalán.

Még a legkisebb családi úszómedencékhez használható robot sem számít olcsó mulatságnak, viszont a vásárlói tapasztalatok azt mutatják, hogy teljes mértékben megéri a befektetést, hiszen rövid időn belül megtérül, mind idő-, mind pénzbeli ráfordítást tekintve. A medence robot mindössze néhány óra alatt elvégzi a reá bízott munkát. Az előírt medencemérettől nem éri meg nagyobb felületen használni a robotot, mert akkor abból több kár adódhat, mint haszon, mivel hamarabb tönkremehet a gép és a takarítás sem lesz megfelelően elvégezve. A medence robot behatárolt teljesítménye nemcsak a medencetisztító gépeknél jelentős.

A robotfűnyíró alapos áttanulmányozásakor ugyancsak jelentős szerepet játszik a teljesítőképesség, ezért mindig a karbantartani kívánt terület nagysága alapján kell kiválasztani. A robotfűnyíró annak beállításától függően, naponta-kétnaponta vágja a pázsitot, mivel minden alkalommal csak néhány millimétert nyír le a fű magasságából, ezért a levágott szálak komposztanyagként szóródnak szét a gyepen.

Ennek az eljárásnak köszönhetően, a pázsit egész évben egyenletes nagyságú és frissen zöldellő marad, persze ehhez természetesen elengedhetetlen a rendszeres öntözés is. Minden robotfűnyíró rendelkezik egy dokkoló állomással, ahová mindig automatikusan tér vissza, hogy feltöltődjön. Tehát, gyakorlatilag a levágandó terület behatárolása és a dokkoló telepítése után, a felhasználónak más semmi dolga nem akad a fűnyírást illetően. A robotfűnyíró egyszerűen megrendelhető a Robotguru webáruház honlapjáról.