Happy Dog Piemonte az érzékeny kutyusoknak

Happy Dog Piemonte

A kutyusoknál is kialakulhat ételintolerancia, ami ugyanolyan körültekintést igényel, mint az emberek esetében. Ha nem megfelelő tápot kapnak, akkor nemcsak az jólétüket veszélyeztetjük, hanem az életüket is megrövidíthetjük, így fontos, hogy jól válasszunk.

Ha a glutén, illetve a gabona okoz tüneteket, akkor például jó alternatívát jelenthet a Happy Dog Piemonte kutyatáp, aminek előállításánál teljes mértékben mellőzik a gabonákat és a burgonyát. Helyette olyan egészséges hozzávalókból készül, mint a kacsa, a szelídgesztenye, a mélytengeri halliszt, a lenmag és a tengeri alga.

A Happy Dog kutyatáp gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint nyomelemekben, így nemcsak a kellemetlen tünetek elkerülésében segíthet, hanem az egészségmegőrzésben is nagy szerepet vállal.

Tehát a Happy Dog Piemonte eledel kiváló választás minden olyan gazdinak, aki szeretné megóvni a kedvencét a bajoktól és hosszú, vidám életet biztosítana számára. Ha magára ismert ebben a leírásban, akkor rendelje meg a Happy Dog Piemonte terméket az allateledelnagyker.hu oldalról!