Sminkasztalok dupla tükörrel

Sminkeléshez ideális

A hölgyek által leginkább szeretett bútordarab. A sminkasztalok különleges helyet foglalnak el a lányok, illetve a nők szívében. Főleg azok, amelyek a vivahomr.hu kínálatában találhatóak.

A klasszikus formatervezésnek köszönhetően, kifejezetten stílusosnak számítanak és jól mutatnak minden környezetben. A minőségi, kézzel megmunkált sminkasztalok közül többféle modell válaszható. Az oldaltükrös változatok előnye, hogy megkönnyíti a sminkelést, hiszen a két plusz tükör kiszélesíti a látószöget, ezért nem kell annyit forgolódni előtte.

A mindennapok során nagyon fontos az ápolt megjelenés, ezért nem csoda, hogy a sminkasztalokat sűrűn használják, ezért nem mindegy, hogy melyikre esik a választás.

A különleges alkalmakhoz egyedi smink dukál, éppen ezért sminkasztalok számos rekesszel el vannak látva, ami többféle sminkeszköz tárolására alkalmas. Az ülőke biztosítja a megfelelő kényelmet, továbbá szorosan hozzátartozik a nagyszerű dizájnhoz. Számos akció található a vivahome.hu weboldalon, ezekkel a nagyszerű bútordarabokkal kapcsolatban.