Hiányoznak az ex barátnő tulajdonságai

Imádott nőből ex barátnő
Imádott nőből ex barátnő

Vannak, akik nem olyan szerencsések, hogy első próbálkozásra megtalálják az igazit, azt az embert, akivel leélik az életüket. Amikor ez történik, akkor szakításra kerül a sor és az addig imádott nőből ex barátnő lesz.

Bármi is a szakítás oka, azért minden kapcsolatban vannak jó dolgok, amelyekre később mosolyogva vagy esetleg nosztalgiázva emlékeznek vissza a felek. Ilyen lehet például egy dal, ami éppen akkor szólt, amikor megtörtént az első csók vagy egy film, amit közösen néztek meg, esetleg egy közös kedvenc könyv.

A férfinak néha apróságokról jut eszébe az ex barátnő és felsóhajt magában, hogy: „de jó lenne egyet beszélgetni vele”! Hiszen vannak olyan dolgok, amelyeket csak ő érthet meg, csak ő tudná megfelelően lereagálni.

Hiába tökéletes a mostani párja, akit imád és el nem hagyná semmiért, attól még hiányozhatnak az élmények, a megszokások, amelyeket az ex barátnő oldalán élt meg. Azt mondják, hogy ez normális és nem okoz semmilyen problémát, ha a felek a helyén tudják kezelni az érzelmeiket és az új partnerek sem féltékenyek.