Igazi társ túrázásban a Tissot óra

Tissot óra
Tissot óra

El sem tudjuk képzelni, hogy a modern termékek mennyi mindenre felhasználhatóak. Egy T-Touch Expert Solar Tissot óra hihetetlenül sok dologra képes, amit csak akkor tudunk leginkább értékelni, ha megvásároljuk és kipróbáljuk. Lássunk egy konkrét példát, hogy pontosan miben lehet hasznunkra ez a készülék.

A túrázók minden bizonnyal kedvencüknek fogják tekinteni, hiszen nem csupán érintő kijelzővel rendelkezik, hanem digitális iránytűként is funkcionálhat, valamint betáplálható a célirány, amerre törekszünk. A Tissot óra így folyamatosan jelzi számunkra, merre kell tartsunk, hogy ne térjünk le az útról. A tengerszint feletti magasság, valamint a szintkülönbség mérő szinte már csak kiegészítőnek tűnhetnek a légnyomás kijelzés mellett.

A további megszokott funkciók az öröknaptár, ébresztő és egy újdonság az elemmerülés jelző, aminek nagy hasznát vehetjük egy nagyobb kirándulás alkalmával. A Tissot óra igazán remek találmány, ami megérdemli, hogy megvásároljuk és próbára tegyük, amikor csak úgy tartja kedvünk.