Infraszauna fogyáshoz, méregtelenítéshez

Infraszauna fogyáshoz

Minden embernek, férfiaknak és nőknek egyaránt, nagyon lényeges a külső megjelenése. Nem ez a legfontosabb természetesen, de hazugság lenne azt állítani, hogy nem számít. A test apróbb hibáitól, mint például a narancsbőrtől, edzéssel, diétával és különböző segédeszközökkel, akár infraszauna használatával lehet megszabadulni.

A cellulitisz a bőr mélyebb rétegeiben lerakódott zsírréteg és méreganyagok, amelyek nem tudnak kiszabadulni, emiatt a bőr felszíne egyenetlenné válik. Férfiaknál és nőknél is megjelenhet, attól függetlenül, hogy van-e súlyfeleslegük. Oka általában a nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód.

Az infraszauna abban segít, hogy a méreganyagok, amelyek nem tudnak kiszabadulni a mélyebb szövetekből, végre távozhassanak. A magas hőmérséklet, amely az infraszauna alkalmazása közben tapasztalható, intenzív izzadásra készteti a szervezetet. Így a folyadékkal együtt, a káros anyagok, zsírok is távoznak. Rendszeres, kúraszerű használatával, megfelelő edzéssel és diétával nem lesz kilátástalan a narancsbőr elleni küzdelem.