Nagy térfogatú permetezőket gyárt a Lemken

Lemken minőség

A híres Diamant és Opal eke évtizedek óta a termelékenység javulásához járul hozzá a progresszív mezőgazdaságban. A Smaragd sorozatával a Lemken jelentősen javította a tarlóművelés technikáját.

Ma a Smaragd Európa egyik legszélesebb körben használt talajművelési rendszere. Az elmúlt években a német gyártó nagyszámú, sikeresen bevezetett újítással bizonyította alkalmasságát a elsődleges és hatékony talajművelésben, a sokoldalú tarlóművelésben és a pontos vetési technikában.

A Lemken, miután 2005-ben átvette a Jacoby és az RTS permetezőgép gyártó cégeket, még átfogóbb programot kínál a professzionális szántóföldi gazdálkodás területén.

Az általuk gyártott Sirius mezei permetezők nagy kapacitást kínálnak a terjedelmes gazdaságoknak és vállalkozóknak. A szorosan összekapcsolt kialakításnak köszönhetően, nagy térfogatú tartályt lehet felszerelni. Ily módon a Lemken Sirius elnevezésű permetező egyesíti a vontatott gép teljesítményét a függesztett gép kényelmével. A típus 900 és 1900 literes tartállyal kapható