Pántoló kell a tökéletes rögzítéshez

Minőségi csomagolóanyagok

Többféle változat közül váltogathat az, aki felkeresi a cadmas.hu weboldalt. A pántoló lehet elektromos, de számos mechanikus típust is találni a kínálatban. Nagyon gyakran alkalmazzák a különféle csomagolások során, mivel a pántolás rendkívül népszerű csomagoló technológiának számít.

Régebben inkább acélszalagokat használtak erre a célra, de ma már más a helyzet, mert rendkívül erős és jó minőségű műanyag pántoló szalagok léteznek.

Az erre a célra szolgáló műanyag szalagoknak nagy a szakítószilárdsága és ellenállnak a különféle fizikai behatásoknak. A kémiai anyagok sem tesznek kárt a szerkezetükben. Az így rögzített termékek teljesen biztonságosak.

Természetesen még mindig akadnak olyan helyzetek, amikor az acélszalagot nem válthatja le a műanyagot, viszont ez már egyre ritkább. A műanyag nemcsak ellenálló, de sokkal gazdaságosabb, ezért egyre inkább kezd elterjedni a műanyag típus, amit az erre szolgáló pántolóval kellően meg lehet feszíteni a tökéletes rögzítés érdekében. A cadmas.hu webáruházban akár akciós áron is beszerezhető,