Szeretni fogja a gyermek a plüss békát

Plüss béka

A gyerekek és az állatok nagyon hamar összebarátkoznak és a kis békákat különösen kedvelik a kicsik. Ezért érdemes egy plüss béka megvásárlása mellett dönteni, amennyiben a kisfia vagy kislánya is szereti ezt a figurát.

A cleverpuppets.hu nevű webáruházban számtalan állat formájú kézbáb található meg, amelyekkel nagyon könnyen összebarátkoznak a kisebb és a nagyobb gyerekek egyaránt. A kisebb méretük által, igazán könnyű mozgatni ezeket, közben pedig csodálatos történeteket lehet kitalálni, elmesélni, valamint eljátszani. Rolf, sokak kedvence is kapható a webáruházban, ami egy plüss béka kézbáb, akiből nem lesz királyfi, de ő ezt egyáltalán nem bánja, ugyanis imád ugrándozni és kergetni a legyeket.

Mérete miatt leginkább gyermekkézre illik, ami nem baj, hiszen amúgy is a csöppségek kedvence. A játék már 3 éves kortól ajánlott. Ez a plüss béka egy kézzel mozgatható, a fejét és a száját a hasán keresztül lehet irányítja. Amikor az anyuka kimossa gyermeke kedvenc játékát, ajánlott színfogó kendőt is használni.