Rózsagyökér kapszulával a stressz ellen

Indole-3-carbinol

A menstruációval kapcsolatos problémák sajnos egyre több nőt érintenek, de a súlyosabb nőgyógyászati betegségek is nagyon gyakoriak. Az indole-3-carbinol tartalmú étrend-kiegészítő segít a felesleges ösztrogént kivezetni a szervezetből. Honnan tudhatja egy nő, hogy ösztrogéndominanciában szenved?

Az erős menstruációs görcsök, a hosszan tartó vagy a rendszertelen vérzés azt is jelentheti, hogy túl sok xenoösztrogén van a szervezetben. Az olyan komoly megbetegedések, mint a mióma vagy az endometriózis is lehetnek ennek a következményei. Az indole-3-carbinol kapszulák hatékonyan bontják le a felhalmozódott káros ösztrogént.

A hormonháztartás egyensúlya esszenciális a szervezet egészséges működésében, ezért hosszabb ideig semmiképpen sem lehet fenntartani a hormonális egyensúlytalanságot. A nagyszerű étrend-kiegészítő a természet segítségével méregteleníti a szervezetet, alkalmazva a keresztesvirágúak csodálatos tulajdonságait. A termék aktív hatóanyaga, az indole-3-carbinol többek között a rizskorpa, a zellerlevél és a brokkolimag kivonat erejével segíti a test öntisztító folyamatait.

A modern társadalmakban a stressz már szinte kötelező eleme a hétköznapoknak. Kizárni nem lehet, a meditáció pedig nem mindenkinél működik. A rózsagyökér kapszula viszont bárkinél hatásos, hiszen természetes módon oldja a feszültséget. A nyugtatók, altatók számos mellékhatással járnak, ráadásul függőséget is okozhatnak. A stressz megmérgezi az ember életét, alvás- és evészavarokat okoz, ráadásul az energiát is felemészti.

Aki szeretné ezeket a súlyos problémákat organikus összetevőket tartalmazó táplálék-kiegészítővel kiiktatni az életéből, annak javasolt a rózsagyökér kapszula használata. A gyógynövények kombinációja a stresszoldás mellett méregteleníti a szervezetet és antioxidánsokkal látja el. Az állandó feszült állapot a mellékvese kifáradását eredményezheti, ami olyan tüneteket produkálhat, mint a krónikus fáradtság, a hajhullás, testsúlyproblémák, meddőség stb. A rózsagyökér kapszula mellékhatások nélkül segít megőrizni a nyugalmat.