Ablakfóliázás Budapest több kerületében

Véd az üvegfólia

Legyen szó épületről vagy autóról, minden esetben az ablakok a legsérülékenyebbek, mindkét esetben. Az ablakfóliázás Budapest városában is népszerűnek számít, mert sokan arra törekednek, hogy megvédjék az értékeiket.

Sokkal nehezebb egy olyan ablakot betörni, amin egy ilyen speciális bevonat található. Nem lesznek szétrepkedő szilánkok, mivel a fólia egyben tartja az üveget. Többféle kivitelezés közül lehet választani. A vastagabb fóliákkal a betörőknek is meggyűlhet a bajuk.

Egy üzlethelyiségbe is megakadályozhatja a bejutást, hiszen az elkövetőt kellemetlen meglepetés fogja érni, amikor azt látja, hogy nem olyan könnyű betörni a kirakatot, mint ahogy azt elképzelte. Véd az UV sugarak ellen, ami különösen jól jön például a gyerekszoba esetében.

A munkahelyeken is tanácsos alkalmazni ezeket a fóliákat, mert az ott dolgozók sokkal kényelmesebb környezetben végezhetik a feladataikat, hiszen nincsenek kitéve a magas benti hőmérsékletnek. Az ablakfóliázás Budapest területén bárhol kivitelezhető.